14-05-08

Woensdag 14 mei

Hallo iedereen in Gavere!! Hier zijn we alweer met een beetje nieuws uit Herentals.

U bent waarschijnlijk benieuwd hoe de eerste avond en nacht verlopen is. Het mag gezegd worden: dit was goed!! Er vloeide geen enkel traantje. Dat is al heel veel waard. Sommigen maakten zich wel wat ongerust of ze wel zouden kunnen slapen in dat vreemde bed, maar met de eigen knuffel erbij en een nachtknuffeltje van de juf (indien gewenst) sliepen de meeste kinderen heel snel in. Eén of twee hardnekkigen hielden het nog eventjes vol om niet meteen het bed in te duiken en te slapen, maar dat duurde niet lang. Na de 2 uren sport van dinsdag en het avondzwemmen van ’s avonds waren de meesten echt al moe. Het zandmannetje kwam dan ook snel … Deze morgen werd juf Ann al om 6.15u. gewekt door enkele jongens die vonden dat ze al “keilang” wakker lagen en dat het nu toch eens tijd was om op te staan. Maar na een korte opmerking hielden ze het toch nog wat rustig tot ze om 7.30u. gewekt werden met muziek en op de gang een beetje ochtendgymnastiek konden doen.

Het zien van de pas ontwaakte (b)engeltjes was gewoonweg goddelijk …

Na een stevig ontbijt kunnen we er weer tegenaan! De kinderen hebben mini-voetbal en basketbal deze voormiddag. Op het middagmenu staan frietjes en stoofvlees en gemengde salade: lekker dus!! Wat we deze namiddag doen, houden we nog een beetje voor onszelf. Het zal trouwens nog wat afhangen van de weersomstandigheden, want momenteel is het bewolkt. Vannacht heeft het lichtjes geregend … Nog een beetje afwachten dus…

Ondertussen heel veel sportieve groeten vanuit Herentals vanwege alle jongens en meisjes van het 3de en 4de leerjaar en juffen Ann, Hilde, Betty . Daaaaaaaaaaag ………….

 

N.B. Gisteren vroeg één van de leerlingen of we via de site ook wel de groeten hadden gedaan aan alle oma’s en opa’s, pépé’s, mémé’s, mammies, papies, … dus bij deze is dat gebeurd !

13:04 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.