13-05-08

Dinsdag 13 mei 2008

Hallo, hier zijn we dan al met de eerste nieuwsjes vanuit Herentals!!

Eerst en vooral: we zijn goed aangekomen. Om 10.35u. stapten we uit de bus!!

Het was vrij druk, maar we hebben toch niet in de file gestaan. Heel eventjes was er traag verkeer, maar slechts voor een paar minuutjes.

Hier aangekomen hadden de kinderen alleen maar “oh” en “ah” en allerlei bewonderende woordjes over voor het BLOSO-centrum en zijn omgeving. Het is hier dan ook prachtig! Gelegen in het Peertsbos, en met het prachtige weer waarvan we nu kunnen genieten; is het hier “geweldig”! (… wie zegt dat nu ook alweer met deze woorden? …)

Om alle mama’s en papa’s gerust te stellen: alle traantjes waren al binnen de eerste 5 minuten van onze busrit verdwenen! Nog een extra schouderklopje voor sommige kinderen en ze konden er zeker weer tegenaan. U hoeft zich zeker geen zorgen te maken!!

Ondertussen (het is nu 11.24u.) hebben alle kinderen hun kamertje gevonden. Ze zijn bezig met valiezen leegmaken en bedjes opmaken. Elk kind was al alleszins tevreden over de kamer. U zal nog wel horen met wie ze slapen. Deze middag staan chippolata, spinazie en puree op het menu. Als toetje een frisco!! Het vieruurtje is een wafel met drankje. Honger zullen de kinderen hier zeker niet hebben, hoor.

Voor sport deze namiddag is er atletiek en hockey. De kinderen zijn verdeeld in 2 groepen: de lopers en de zwemmers. Ze krijgen een naametiket op de borst, want dat is ook voor de monitoren heel handig. Vanavond staat er nog een lekker verfrissende zwempartij te wachten!

U hebt het al door, hé: vervelen zullen we ons hier zeker niet!!

Heel veel groeten van alle kinderen, juf Ann, juf Hilde, juf Eva (mee voor één dagje) en Betty

14:28 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik vond de eerste dag zeker geslaagd! Spijtig dat ik niet langer kon blijven.
Ik wens jullie verder nog een aangename week, veel sprotplezier en zwemplezier. Hopelijks zijn de kinderen s'avonds zo moe dat ze goed kunnen slapen.
Ik vind het in elk geval een heel mooie en nuttige locatie!
Juf Hilde, bikini gevonden?
Vele groetjes

Eva

Gepost door: Eva | 13-05-08

De commentaren zijn gesloten.